دیکشنری قهوه
اسیدیته و مزه(ACIDITY)
اسیدیته | مزه کردن
ممکن است شنیده باشید که اسیدیته به عنوان مثبت به عنوان "درخشندگی" و به عنوان منفی به عنوان "ترشی" توصیف میشود. نکته در مورد اسیدیته این است: این جزء جداییناپذیر یک فنجان قهوه عالی است، اما همچنین یک اصطلاح گسترده است. در مورد طعم، اسیدهای خوب و بد وجود دارند و همچنین ترکیباتی وجود دارند که از نظر علمی اسیدی هستند، اما ما آنها را به عنوان طعم اسیدی توصیف نمیکنیم. اگرچه منابع زیادی از اسیدیته در قهوه وجود دارد، اما این نوشیدنی فقط یک نوشیدنی با اسیدیته ملایم است و pH آن در حدود 5 است، در مقایسه با pH2 شراب. قهوههایی که در ارتفاعات بالاتر رشد میکنند اغلب اسیدیته ساختار یافتهتر، پیچیدهتر و مثبتتری را نشان میدهند. قهوههایی که چنین اسیدیته ای ندارند را میتوان به عنوان طعمی بیمزه و بیروح توصیف کرد. درخشندگی، قهوه را در دهان شما برجسته میکند و به آن ساختار میدهد. بسیاری از شیرینیهای درک شده نیز میتوانند از اسیدیته ناشی شوند یا توسط آن افزایش یابند.
ایروپرس(Aeropress)
دم آوری
آئروپرس یک دستگاه قهوه ساز دستی است که توسط آلن آدلر ، بنیانگذار شرکت آئروپرس، اختراع شده است. این دستگاه از یک محفظه استوانهای و یک پیستون با مهر و موم سیلیکونی هوابند، شبیه به سرنگ، تشکیل شده است . دانه ها قهوه آسیاب شده و آب در داخل آن دم میشوند، سپس با فشار دادن پیستون از طریق محفظه، از فیلتری در پایین محفظه عبور داده میشوند. این دستگاه قادر به دم کردن قهوه بسیار غلیظ است که سازنده آن را "به سبک اسپرسو " توصیف میکند، اما میتوان از آن برای دم کردن قهوه با غلظت فیلتری یا قهوه دم سرد نیز استفاده کرد.
اگر نیاز به مطالعه بیشتری دارید کلیک کنید
هم زدن(Agitate)
هم زدن اساساً به معنای دستکاری در دم کردن به هر روشی است که آب و قهوه آسیاب شده را با هم مخلوط کند. با هم زدن، دمآور میتواند با مخلوط کردن مواد، به آب اجازه دهد تا راحتتر به قهوه دسترسی پیدا کند. این کار باعث افزایش عصارهگیری میشود و میتواند در هر روش دمآوری که ممکن است قهوه آسیاب شده تهنشین شود و دیگر با آب مخلوط نشود، مانند فرنچ پرس، بسیار ارزشمند باشد. هم زدن را میتوان به چند روش انجام داد: میتوانید از نوعی چوب همزن استفاده کنید یا فقط به دم کرده کمی تکان دهید.
برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه کلیک کنید